DESPRE NOI

Afla mai multe despre BT Operational Leasing

Despre noi

Compania BT Operational Leasing SA este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, si ofera servicii de leasing operational/inchiriere de autoturisme si autovehicule rutiere usoare.

MISIUNEA noastra este identificarea celei mai bune solutii pentru fiecare companie, cu scopul de a optimiza costurile de exploatare si de administrare cu flota auto.

OBIECTIVUL este sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor partenerilor nostri.

VALORILE care ne ghideaza:

  • Reactia rapida – raspuns imediat oricarei solicitari;
  • Consiliere – toata expertiza noastra in folosul clientilor;
  • Flexibilitate – identificarea si adaptarea solutiei potrivite nevoilor clientilor.

Scurt Istoric

2001 – Fondata de un grup de investitori cu experienta in domeniul vanzarii si finantarii autovehiculelor, sub numele de Finop Leasing

2006 – Prin emiterea de noi actiuni, are loc o schimbare importanta de actionariat. Banca Transilvania, prin BT Investments, devine actionar majoritar cu 51% din capitalul social. Denumirea societatii se schimba in BT Finop Leasing.

2008 – Actionarii decid dublarea capitalului societatii ca urmare a increderii in viabilitatea si profitabilitatea afacerii.

2012 – Banca Transilvania detine, prin BT Investments, 92% din actiuni si are loc inregistrarea la Oficiul National al Registrului Comertului a noii structuri a actionariatului BT Finop Leasing.

2013 – Se schimba denumirii societatii in BT Operational Leasing ca parte a procesului de integrare in Grupul Financiar Banca Transilvania.