DESPRE NOI

Afla mai multe despre BT Operational Leasing

BT Operational Leasing a fost fondată în anul 2001, iar în 2006 a devenit parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, dupa ce BT Investments a achiziționat 51% din capitalul social al companiei. În 2012 şi 2013 Grupul BT şi-a majorat la 95% participația la BT Operational Leasing şi a început dezvoltarea sustenabilă a companiei. Compania a înregistrat o creştere de 7 ori a flotei în ultimii 6 ani, ajungând în 2017 la peste 3.000 maşini administrate şi o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro.

 

Incepand din Iulie 2018, BT Operational Leasing devine parte a grupului Autonom.

 


Inființată în anul 2006, Autonom a dezvoltat singura rețea de mobilitate din România, cu servicii de închirieri de maşini, leasing operațional, transferuri cu şofer, fleet management, în cadrul unei rețele naționale unice: 45 de agenții în 35 de oraşe din România, Ungaria şi Serbia. Cifra de afaceri a Grupului Autonom a fost de 27 milioane de euro în 2017.
Inca de la infiintare, viziunea Autonom a fost aceea de a deveni un model de afaceri autentic. Sistemul de management intern este bazat pe valori si pe autonomie.

In ultimii patru ani, Autonom a fost desemnat Best Employer in categoria sa, in urma unui studiu dezvoltat de catre AON Romania, fiind singura companie romaneasca aflata pe acest podium. Autonom este de asemenea, parte a comunitatii internationale World Blu, care promoveaza si practica principiile democratiei la locul de munca.

 
 

Harta Locatii