Termeni si conditii

Termeni Legali

Acest site este furnizat de catre BT Operational Leasing S.A si poate fi folosit numai In scopul informarii. Prin folosirea acestui site sau prin descarcarea documentelor de pe acesta, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi site-ul sau sa nu descarcati documente de pe acesta.

BT Operational Leasing S.A isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Nicio informatie de pe acest site -referitoare la BT Operational Leasing S.A sau la companiile Grupului Financiar Banca Transilvania nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Astfel BT Operational Leasing S.A nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al BT Operational Leasing S.A.

BT Operational Leasing S.A nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze oricare din unitatile BT leasing pentru a afla detalii, disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente, curs valutar etc.

BT Operational Leasing S.A nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

BT Operational Leasing S.A nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul societatii.

Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Orice persoana care viziteaza site-ul www.btopleasing.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal societatii isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • sa primeasca, din partea BT Operational Leasing sau a Grupului Financiar Banca Transilvania, prin email, buletine informative;
  • datele personale sa poata fi prelucrate de catre BT Operational Leasing sau a Grupului Financiar Banca Transilvania, in vederea efectuarii de studii de piata sau a transmiterii unor materiale promotionale specifice marketingului direct, de catre BT Operational Leasing sau de catre partenerii sai cu care deruleaza relatii comerciale;
  • solutionarea de catre BT Operational Leasing a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate companieie

BT Operational Leasing S.A va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente. BT Operational Leasing S.A nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti.